Friday, 4 March 2011

WOI!! LU LANGSI LU MATI!!



seriously shit wa xpuas aty sama ini olang!
dia bikin wa panas sepanas gunung belapi mau letop!!
lu pikir wa mamain ka??
lu pikir ini dunia bapak lu yang punya ka?
apa lu buat suka hati lu??
lu manusia ka apa haa??
lu mau femes lu wt ini mcm kaa??
apa pasal lu sgt2 cb haa??
mau mati ka lu pengkid???
apa lu punya plobem sama ini cat?
ini cat bikin lu panas ka?
ini cat ada kaco sama lu ka??
lu ingat lu lalaki ka?
blagak prangai mcm lalaki!
telor pon xdak! ingat olang takot sama lu ka??
mau mampos ini olang!!
sikalang lu sudah femes...!
suma olang carik lu sampai lubang jamban lu solok pon!
lu pikir lu bagus kaa??
lu manyak binatang laa....!!

kalo lu belani,
lu pijak sama itu halimau laa!!
ini lu pijak ini cat kecik punya apa barang!!

wa,takot kucing pon wa tada bikin itu kucing ini mcm!
kucing lompat ats wa pon wa lari..bkn wa pukul,pijak itu
kucing mcm lu buat!
lu ada otak ka xda otak haa?
haiyaaa!!binatang luu...!!!
lu tunggu esok2 suma olang dtg pijak lu!


video
wa rasa mau tembak ini olang!!
shiiitt...!!

p/s : ='(



4 comments:

Aku Bernuansa Pakai HATI said...

aku dah tgok ni doh kat facebook. sumpah weh aku tak tgok sampai habis. and keje aku sekarang aku nyebarkan video ni. ramai org sumpah seranah dia. babe, aku animal lover, so aku tak sampai hati nengok. gila right? aku tak tahu nk cakap apa, nak maki bukan dia dgr. harap ALLAH je lah yg balas dgn azab seksaan. mohon juga satu hari nanti ALLAH buka pintu hati dia kan? pengkid? bunuh kucing? aku bukan tuhan yg boleh kata dia hina ke apa ke? yg pasti ada hukuman menanti dia. tak di dunia, mahu di akhirat. ok aku chow dulu, pergghh, pjg lebar komen aku. Assalamualaikum. :)

ika zulaikha said...

tw xpe!!!
ak ni xdek la ske kucing sgt n takot kucing tp
xpnh lgsung wt cm2 kt kucing..
ni ank kucing lak 2 die buat cenggini...
xtw la klo tndakan die ni kne undang2 or x..
hrap sgt die kne tgkap...

Aku Bernuansa Pakai HATI said...

nak pukul pun tak sampai hati bila dgr diorang mengiau ngiau sakit.
moga ALLAH buka pintu hati dia.

ika zulaikha said...

tw xpe...
ibu kucing tu pon nk amek ank die kne sergah...
sedih sgt tgok ank kucing kne bunuh
sampai cm2 skali..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...