Friday, 4 March 2011

KAU HOT KE?

KAU HOT KE?

kau tayang gambar kau dekat fesbuk,myspace,friendster,blog,
dengan jari tengah kau menaik,
jari jari lain tertutup rapat sambil kau tonggek mengadap cermin toilet,

KAU HOT KE?
kau tayang gambar kau dekat fesbuk,mysapce,friendster,blog,
dengan muncung itik kau sepanjang 74638292467 cm,
sambil anak mate nak tersembul keluar,

KAU HOT KE?
kau tayang gambar kau dekat fesbuk,myspace,friendster,blog,
dengan sume pic kau tuh kau edit,
dari gelap kau kasi terang,
dari muke ko rupe mcm bulan berlubang sana sini,
kau kasi glow bagai sampai xdek idung bak mutiara licin bersinar,
dari muke kau tembam tembam ala ala sharifah aini kau fotoshop
kasi ala ala liyana jasmay,

KAU HOT KE?
kau tayang gambar kau dekat fesbuk,myspace,friendster,blog,
dengan ala ala serupa rockstar,kurt cobain,sid bagai?
dengan gambar kau pegang gitar konon kau rockstar padahal
satu haramjadah kod ko tak tau,
dengan gambar kau xberbaju mcm mat pit kurus keding pegang batang rokok,pegang botol cap rimau,heineken bagai,

KAU HOT KE?
kau tayang gambar kau dekat fesbuk,myspace,friendster,blog,
dengan gaya berlagak artis,model pe jadah,
bergambar peluk pokok,baring ats rumput,kaki terkangkang,
muke macam badut mekap bagai kaler kaler pelangi,
sedangkan kau bukan model berbayar,

KAU HOT KE?
kau tayang gambar kau dekat fesbuk,myspace,friendster,blog,
dengan gaya kau separoh bogel,
peluk cium berlainan jantina,
tangkap gambar dlm bilik hotel,
dlm toilet hotel mcm pornstar,
muke serabai rambut berjuntai mcm pontianak,
kau bangga?

KAU HOT KE?





16 comments:

ieka darlink said...

ye aku hot.
hot tengok orang macam dorang nih. eheheheh.

ika zulaikha said...

hakhakah..
tw xpe..
kte tgok org cmnih pon kte leh hot tw...~

Amy said...

ye aku hot(kata orang yg beraksi itu)
kite yang tengok sakit mata...hehehe...

ika zulaikha said...

tw xpe..
mcm2 dorg xpresskan dri dorg yg dorg tu HOT!
haha

mizzbutterfly said...

ITULAH MANUSIA...:)

Aku Bernuansa Pakai HATI said...

pergghh, ayat makan dalam ni.

ika zulaikha said...

hahaha..
jgnla cm2...
cume persoalan untuk org2 cenggitu..
hahahh

mykhalis said...

arghhh,,mulai hari semua gambar Khalis yang tembam lagi montel akan dimasukkan dan yg telah dikuruskan secara digital akan di keluarkan..huuu( tapi mana ade ekk..semua gambar kurus semula jadi tau )

ika zulaikha said...

hahahhahaha...
klo cm2,okela...
hik3..

nazirulhazwan~ said...

terbaik. haha

ika zulaikha said...

rase xperlu kot pose mcm 2 kn?
hahaha

HATYCIKNUURUL said...

hahahaha,..aah,tau xpe,..huhu

LadyBird said...

:P.... nukilan dari hati ke ni?
bernas tulla :)..
teguran berhemah.. :)

ika zulaikha said...

LADYBIRD : yup..sume kluar dr hati berdasarkan pmerhatian...heheheh...
rase2 dorg hot ke??

nayzishop.blogspot.com said...

aku memg hot
so?
hahahha

ika zulaikha said...

so,ak jeles la sbb kau hot!
hahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...