Saturday, 12 March 2011

PABILA BLOG AKU SENYAP SUNYI


Huaaaaa...!!!
sedeyh nyee..!!
aku tau la ak newbie,budak baru,
sampai ati korang xjenguk blog aku..
sampai hati tanak komen entry aku..
sampai hati tanak follow aku..
huaaa!! nanges sekuat hati bederai air mata macam sekarang hujan turun lebat selebatnye..

huaaaa!!
sampai ati...ape buruk sangat ke blog aku ni?
ape aku merepek sangat ke?
aku rase aku takde la merepak nonsense sangat..
oke je ak rase..itu aku rase la,..
nak kate aku gune ayat mengade menggedik dlm setiap penulisan aku tadekla
gedik mane pon..
korang rase ape bile tengok blog aku?
hahaha...

huaaaa!!
aku rase aku rajin je dan slalu je blogwalking,
aku rase blog aku tadek la banyak widget sane sini,
aku rase tadekla terang benderang bak halilintar,
aku rase tadekla berat sangat blog aku nih..

huaaa!!!
wahai bloggers otai,ade tips tak nak up jumlah orang singgah
dan jenguk blog aku??
heheh...

tangisan di atas hanyalah rekaan semata-mata untuk ambil perhatian dari korang dan bersimpati dengan aku...
muahahahaahahh!
actually tadek idea nak tulis so tulis lah entry nih..
ahahaha...agak2 korang rase menyampah tak dengan entry ni?
hahahahahahah!!

p/s : berusaha sedaya upaya nak buat yang terbaik

11 comments:

Amirah Yusof said...

alolo siannya dia..sabo2..mula2 mmg camtu.akak dulu pn camtu.
=) keep blogging lol
yang bulat tak datang bergolek, yang pipih takan datang melayang

ika zulaikha said...

kak mira:heheh..terase nih taw..ble blog ni xdek sape nk jenguk..haha..
tq kak~usaha tangga kejayaan!
ho yeaahh!

HATYCIKNUURUL said...

entri mnarik prhtian CN tuk bce,.CN pon newbie jgk,.mse bln lepas,CN xrase pon followers tu pnting tau,.sbb mse tu just pkir blog ni hnye untk kpuasn dri sndri jek,.hehe,.tp skang,alhmdillah,.truskn bw,chaiyok3,..

ika zulaikha said...

hai2 cik nurul..
actually ika xkesah sgt sal follower cume tgok viewer tang tu je nmpk sgt xdek org singgah..hahah..sayu je rase..
hihihi...tq2!!

Mesin Taipku said...

d^_____^b

nabila ruseli said...

huhu..keep on bw jek..n rajin2 la komen blog org lain jugak..
mcm sy xbpe kesah sgt sbb tulis blog ni sekadar untuk diri sendiri,tapi bile de orang follow and komen tu..alhamdulillah,means ada yang membaca dan memahami ape yang kite tulis kan..heheh=)
ganbatte kudasai..

ika zulaikha said...

hehehe
tq nabila..
btol ape awk ckp..
keep bw rite..
ho yeaahh~~

Liyana Zahim said...

Tips die cengini.. Wat contest sape mng bg topup 100 hengget.. Muehehehehe... Ni haa da komen.. Jgn sedih2 ukeh! =D

ika zulaikha said...

liyana zahim : huyooo!!untung la si pmenang ngn topup seratus...hahah...

najwa's said...

hehe me pun newbie jugak! jom pakat2 komen. :)

p/s : yang, buang la word verification tu, bru senang sket nak komen :)

ika zulaikha said...

najwa : jom pakat ngomen sesame..
eh ade word verif. eh?xtaw lak..xpasan..oke2...setting jp..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...