Friday, 11 March 2011

APE PERASAAN ANDA KETIKA MENGORAT DAN DINGORAT?

Hey ho u olls!
waahh! da lame giler lah xhapdet belog nih.
padahal hehari ngadap belog.
xhapdet sebab idea xnak mencurah ke oblongata nih haa..
bace belog jelah gamaknye,..
adess..
xhapdet belog,orang pon xsinggah,
takat tu jelah jumlah visitor & followers.
hihi..ho yeaaahh!!
kene berusaha keras nih nak challenge otai otai blogger..hihi..

korang korang,
korang penah rase dingorat tak?
atau penah mengorat?
ape korang rase ketika korang mengorat atau dingorat?

ketika awek cun seksi lalu depan korang
si pengorat : pewiitt!! assalamualaikum...kalo jawab gatal, xjawab dose (ketawa bedekah-dekah)
*rase gatal ya amat mcm ulat bulu!
si dingorat : (bisik dlm ati) ishh mamat nih bajet ensem jek nk ngorat aku.kalo muke mcm zac afron xpela jugak aku layan.
*rase menyampah ya amat!

ketika korang sedang lepak di setaqbaq(starbuck)!
si pengorat : man,ko tengok awek tuh..fuhh!! mantap siot! (sengaja cakap kuat2 nak bg awek tu lagi hot)
*rase nak mintak kapel teros  
si dingorat : (jeling2 sambil senyum manja kat mamat tuh)
si pengorat : (dgn gentle nye atau xtaw malu pegi dok sebla kt awek tu) hye u! name i zack..nak knal bole?
si dingorat : hye,my name zara.. (layan mamat ni sbb kacak mcm zac afron)
*rase berbunga sebab mamat ensem ngorat die..so,maknanye market die tinggi

ketika di universiti/kolej/
si pengorat : (tunggu luar kelas si awek yang die minat untuk berlakon konon2 terlanggar awek tersebut)
si dingorat : (minah ni pon keluar dr kelas sambil borak2 dgn kawan)
si pengorat : (berjalan langgar bahu si minah) eh awak! sorry2..saya xperasan awak.nah buku awak yang jatuh
si dingorat : eh,xpe2..terima kasih..lain kali mate tengok depan.
si pengorat : saya tengok awak je..xpandang jalan..
*rase nak ajak minah ni g minum2
si dingorat : (tersipu-sipu malu tapi mahu) mengada-ngada la awak ni.
*rase ade jugak orang nak ngorat aku

haha..
adakah korang pernah rasa cenggini?
ni je situasi yang aku dapat pikir..hahah..
korang pulak camne?ape perasaan dingorat dan mengorat??


jangan lak kene cenggini teros wahai lelaki..hahah

6 comments:

en.fazex said...

nak try la yg part kat universiti tu..hahah

Cik Nathrah said...

pernah banyak kali sampai tak igt dah sebab macam2 cara nak ngorat.

mood bajet hot. wakakakak

Sylmeena Hamzah said...

Kalau kena ngorat dgn yg gentleman, mesti la rasa best sgt! Hehee :))

Tp kalau yg gatal dok usha awek tepi jalan tu, haish tak payah la dok layan. Buat geram je. Haha.

ika zulaikha said...

en fazex :haha..mse kt u xpenah wt cm2 ke?ishh.

natrah : haha..muke u lawa sape xnk ngorat..heheh..klo i pon,i nk ngorat u..hikhik

sylmeena : haa.kn2..kne ngorat ngn gntlemen rse syok..haha..

Liyana Zahim said...

Lau kte, kte ngorat org.. Npk beno ar mmg muke tatau malu.. Hahaha..

ika zulaikha said...

haaa...agakla..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...