Sunday, 19 June 2011

TUTORIAL 2 : CAT EYELINER TUTORIAL

Hye u olls..selamat hari ahad dan SELAMAT HARI BAPA kpd ayah2/bapa2/pakcik2 sekalian!!!
Untuk entry sempena HARI BAPA ni,
aku punye entry langsung xdek kne mengena pasal HARI BAPA..haha..
tapi untuk gegadis sekalian alam...

Entry kali ni adalah tutorial tentang
macam mana nak buat cat eyeliner 
atau senang dipanggil arabic eyeliner yang ala2 lentik gitu...
entry ni aku buat khas untuk kawan2 aku yg ade tanya
dekat aku mcm mana nak kasi lentik itu eyeliner..

so now here the tutorial..
enjoy oke..
sorry le kalo korang rase aku annoying giler kan.
padahal gagap/gugup/nerves...
hahaha


video

sorry sayangs sume if suare xberapa nak dengar...


THE FINAL RESULT!


FEMES kah AKU?? : LISA SURIHANI ADD AKU!!

Petang tadi ketika aku sedang mengonlinekan FESBUK, tiba-tiba aku terkezot!! sebab ape aku terkezot??
aku terkezot sebab seseorang yg begitu dikenali dan diminati ramai jejaka's dgn sudinya add aku!!
ce teke...ce teka sape?? tayah susah2 nak teka,tengok tajuk entry tau da kan!! kan!! serius wa cakap lu, LISA SURIHANI add wa babe! lu ade??wa sorang je ade!! *bangga babe*

tak percaya??
betol korang tanak percaya??
tak percaya try scroll down bawah ni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|



sekarang da percaya ke tak??!!!

Saturday, 18 June 2011

What I want : ALL ABOUT LOMO's!

Saya mau sume ini..
da lame simpan dan pendam minat kat bende alah warna warni 
ni babe!!
So bile da kje ni,dapatla target nk beli 
by end of this month jugak!!






BAK KATA IKLAN SUSU : ANAK SUKA, IBU SETUJU!!

Thursday, 2 June 2011

EKSPRESI JIWA : Mood berbagai-bagai

Hye u olls.
ni nak habaq.la ni pukoi 11.45pm.
aku tak dapat pulak nak tido.
esok pulak keje pagi..nak tido tapi macam-macam pulak
benda bermain di dalam oblongata..
ape nak buat weh nak kasi tido?

fesbuk sudah.
utube pon sudah.
blog lagi la xsudah-sudah.
last2 untuk ilangkan boring disebabkan tak boleh tido,
inilah hasilnya...

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ekspresi 1 : ni lukis sebab teringat cite nora elena..hehe
berangan-angin jap


ekspresi 2 : ni berangan nak kurus then jadi mcm HT

ekspresi 3 : ni sebab kenang2 balik kecurangan beliau :(

apa ekspresi korang di tengah malam???




Agak-agak dalam dunia realiti ni ade tak LELAKI macam SETH TAN??

Huaaahhh!!
Episod Nora Elena kali ni giler romantik!!
Episod paling sweet,paling romantik & paling best!!
Akhirnya Nora terima Seth!!

Seth yang tak jemu-jemu ambik hati Nora & lastly Nora da lembut hati 
terima Seth dalam hidup dia!!
Seth pulak sumpah sweet & romantik giler!!
Suka pulak buat surprise!!
Bf korang mcm Seth tak?haha
ni kalau semua lelaki mcm Seth kat dunia ni
kompem la bahagia wanita-wanita sekalian alam dikasihi
dan dilimpahi dengan bunga-bungaan!!
fuhh!!
teros cair dengan Seth!!





p/s: AGAK-AGAK ADE TAK LELAKI MCM SETH TAN NIH?



Wednesday, 1 June 2011

ENTRY HAPPY

Finally aku da ddpt keje but only for 3 months coz wanna continue my study TAPI janji keje!keje!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...