Thursday, 21 April 2011

MANA YANG TERBAIK?KAWAN SEHIDUP SEMATI ATAU KEKASIH SEHIDUP SEMATI.

INI HANYA LUAHAN HATI.HANYA SI DIA DI ATAS YANG TAHU APA AKU RASA SELAMA NI,APA AKU PENDAM SELAMA NI.

time kita susah,siapa yang ambil berat tentang kita?
jawapan aku : FAMILY & KENGKAWAN

time kita sakit,siapa yang jaga kita?
jawapan aku : FAMILY,KENGKAWAN & ex boyfriend

time kita sunyi,siapa yang hiburkan kita?
jawapan aku : KENGKAWAN FESBUK,KENGKAWAN BAIK & ex boyfriend

time kita sedih,siapa yang hepykan kita?
jawapan aku : KENGKAWAN RAPAT

time kita nak pergi bershopping,siapa yang teman kita?
jawapan aku : KENGKAWAN RAPAT,ex boyfriend dan boyfriend mungkin?

daripada soalan dan jawapan di atas,jawapan aku banyak mention KENGKAWAN,FAMILY & ex boyfirend..current boyfriend??i dont think so..aku xrase dihargai...ak hanya mampu berdoa yang mana terbaik untuk aku..AJAL MATI JODOH sume di tangan ALLAH...ak harap kepada kapel2 luar sana,korang hargai lah sesama sendiri..jangan bila orang yang korang kata sayang itu pergi,jgn menyesal keluar air mata darah..menyesal pon takdek gune dah...kalo rase nak memain,tayah kapel...buang mase,buang duet...





Saturday, 16 April 2011

MAHARAJA YANG TAK LAWAK!

semalam hari jumaat pukul 9 malam..sape yang tengok MAHARAJA LAWAK??



TEMA : MUZIKAL KOMEDI
PESERTA TERBAIK IKOT RANKING AKU: 
1. SEPAH
2. NABIL
3. JOZAN
4. JAMBU
5. BALAS
6. R2
7. ALEX
8. MAN
9. JIHAN 
10. AMIR


PESERTA MINGGU LEPAS YANG TERKELUAR:Xn3 & WAI
PESERTA BOTTOM THREE : R2,JIHAN,AMIR
PESERTA YANG TERKELUAR : R2???????






1. ape perasaan korang apabila R2 tersingkir?
a. TAK SUKE
b. SUKE
c. PATOT
d. TAK PATOT
e. TAK KESAH



2. ape perasaan korang apabila AMIR tak tersingkir?
a. SUKE
b. TAK SUKE
c. PATOT
d. TAK PATOT
e. MENGHARAP MINGGU DEPAN AMIR KELUAR


SETIAP SOALAN DIBERI 5 MARKAH.





Friday, 15 April 2011

ISI HATI SIAPA TAHU?


  • aku merajuk bukan bermakna aku mengada2 tetapi kerana inginkan sedikit perhatian diberikan.
  • aku marah bukan bermakna aku benci tetapi aku sayang dan tegur ape yg salah.
  • aku cemburu bukan bermakna aku suke2 nak cemburu tetapi kerana aku sayang dan xnak kehilangan kau.
  • aku banyak tanya bukan bermakna aku mengongkong tetapi kerana mengambil berat.
  • aku terasa bukan bermakna terlalu emosional tetapi kerana sudah naluri perempuan itu cepat sensitif.
  • aku sedih/menangis bukan bermakna aku lemah tetapi aku fikir apa yang telah kau buat kat aku.
  • aku lemah bukan bermakna aku tidak kuat tetapi aku perlukan sokongan dan dorongan untuk menjadi lebih kuat.
  • aku senyap bukan bermakna aku xambik kesah tetapi aku nak kau merindui aku.
TOLONG LAH APPRECIATE DIRI INI SELAGI AKU MASIH HIDUP.

Thursday, 14 April 2011

SHOWDOWN 2011 IS BACK!!

SHOWDOWN 2011 is back!!

korang2,korang lyn x showdown?myb ade yg lyn n myb x.
kenapa ak xapdet pasal AF??sebab ak xsuke AF yg tah pape..bosan kot..drama king n drama queen je byk.

actually aku da lme lyn showdown since last year..never miss each episode dorang.
ske giler tengok street dance nih..rase nye ni satu2 nye rancangan realiti tv untuk golongan2 breakdancers, street dancers yg mengetengahkan street dance nih..

untuk battle semalam ade 2 group yg menarik minat aku iaitu HMC PHLOW (come back for this year stelah klh mse battle dgn GBC last year utk merebut msuk ke final..(if im not mistaken) and ELECOLDXHOT..
SUPER DUPER SUPERB these both crew!!hope will see u guys on FINAL!!



p/s: xsbar tiap2 mggu kne tggu ari RABU..xleh ke wt ari2?haha

Tuesday, 12 April 2011

SATIN SHAWLS TUTORIAL

Di atas request kengkawan gurls yg giler shawl, kali ni nah tengok style satin shawls..
sharing is caring,caring is loving..
btw,aku ade jual satin shawls..kalau sesiapa nak,juz pm me or add me kt fb okeh.
all rm25 inc postage!!


enjoy!! 

video



hana tajima style

Friday, 1 April 2011

APA ADA DALAM HANBAG SEORANG PEREMPUAN?

Hye ho u olls.ASSALAMUALAIKUM.

da lame giler xhapdet blog..
utk 1st April,1 post apdet.
haha..xdekla nmpk sgt aku ni mcm da bertaun xapdet blog.
at least ade jgk post utk bln APRIL nih ha...hihi

Kali ni aku nk bg korang2 org lelaki tengok apa yg ada dlm handbag seorang perempuan..mst korang yg lelaki ade pk apa agknye si pompan sama ada mak korang,kakak korang,adik korang, gefrend korang even nenek korang pon mst g memane bwk handbag. tapi korang yg lelaki lenggang lenggok je g memane tanpa handbag. setakat ada sekotak rokok,wallet,henpon xpon mancis je dlm poket sluar korang.

stakat brg tu pe de hal..tayah pkai handbag bagai kan. tapi kami kaum wanita handbag tu mmg wajib dibawak ke mane shj. xkire handbag atau beg dr kecik sampai ke besar gedabak jenis bag ada.
xgitu kengkawan??*bekap me*

nih nak tunjuk and share kt korang apa yg wajib ada dlm handbag seorang perempuan.
kalo korang xcaye,korang try selongkar handbag gefren korang,mak korang,kakak korang and adik korang.. ape yg ada kt dlm handbag dorang..malah,mst ade lebih dr itu..huahua..



benda wajib yg ada dlm handbag saya :
  • shade
  • hp (abaikan hp cikai tuh..sbb hp lama rosak..hihi)
  • dompet
  • tisu
  • perfume (2-3 btol dlm beg)
  • lipstick/lipgloss
  • eyeliner
  • mascara
  • compact powder    
 haaa...korang igt beg merah kecik tuh xmuat ke ngn brg2 yg banyak cmtu?haha..muat xmuat aku bg
muat kn jugak...klo beg bsar lg byk brg...hahaha.. korang lak wahai pompan,ape yg ada dlm handbag korang?meh share2...

p/s : lagi besar beg,lagi mcm2 ada...hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...