Thursday, 21 April 2011

MANA YANG TERBAIK?KAWAN SEHIDUP SEMATI ATAU KEKASIH SEHIDUP SEMATI.

INI HANYA LUAHAN HATI.HANYA SI DIA DI ATAS YANG TAHU APA AKU RASA SELAMA NI,APA AKU PENDAM SELAMA NI.

time kita susah,siapa yang ambil berat tentang kita?
jawapan aku : FAMILY & KENGKAWAN

time kita sakit,siapa yang jaga kita?
jawapan aku : FAMILY,KENGKAWAN & ex boyfriend

time kita sunyi,siapa yang hiburkan kita?
jawapan aku : KENGKAWAN FESBUK,KENGKAWAN BAIK & ex boyfriend

time kita sedih,siapa yang hepykan kita?
jawapan aku : KENGKAWAN RAPAT

time kita nak pergi bershopping,siapa yang teman kita?
jawapan aku : KENGKAWAN RAPAT,ex boyfriend dan boyfriend mungkin?

daripada soalan dan jawapan di atas,jawapan aku banyak mention KENGKAWAN,FAMILY & ex boyfirend..current boyfriend??i dont think so..aku xrase dihargai...ak hanya mampu berdoa yang mana terbaik untuk aku..AJAL MATI JODOH sume di tangan ALLAH...ak harap kepada kapel2 luar sana,korang hargai lah sesama sendiri..jangan bila orang yang korang kata sayang itu pergi,jgn menyesal keluar air mata darah..menyesal pon takdek gune dah...kalo rase nak memain,tayah kapel...buang mase,buang duet...





2 comments:

b a m b a m ' s said...

pilih kekaseh sehidup semati kot..ehhehe.. kwn lom tentu jd kekasih.. but kekasih leh jd kawan.. :)

Faez said...

actually i really loves u. but i dont want be likes this. i syg u sgt2 taw dak. i x nk break dgn u. i syg u sgt2. i mntak maaf sgt2 klo i x dpt beri perhatian sgt kt u. i cma xnk dkongkong oleh u. i nk bebas. selama ni i rsa dikongkong taw x. bknnya i x amek lgsung sal u. i amek taw gak kn. u pn kna phm juga. i bsama dgn kawan2. syg, da dkt 2 tahun kta bsma. knp perlu berakhir begini? xdak mknanya kta kapel klo disia2kn cm 2 je. i syg u sgt2 taw x. dlm ati i ada u sorg je. phmla isi ati i ni. i x nk tglkan u.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...