Monday, 14 March 2011

KALAU ANWAR HADI DUET DGN MAT LUTHFI.SUKE TAK??

hye ho u olls.ASSALAMUALAIKUM.
SELAMAT MALAM!


malam ni terpikit nak buat entry berkenaan dengan due orang mamat yang kachak lagi ensem bergaya!
korang nak taw sape?alah,korang da bace tajuk entry mestilah korang taw da sape.haha.
so tayah la ku nak gtaw lagi..tapi nak gtaw jugak.sape lagi kalau bukan ANWAR HADI dan MAT LUTHFI!

oke,korang kenal kan dorang ni?kalo xkenal sila search kt utube.populariti dorang makin menaik bile
masing masing ade persamaan. Antaranya :

  • due2 merupakan pelajar yang belajar di luar negara
  • pandai berspeaking 
  • opkos dorang nih kalo ckp melayu loghat utaqa 
  • suke buat video yang bernas berunsur nasihat 
  • comel
  • stail video dorang wat mcm ade persamaan tapi content yang berlainan la
itu lah yang aku dapat buat research pasal dorang.haha.
mule2 xkenal pon sape dorang ni.pastu aku mule kenal mat luthfi nih bile video die buat pasal hari ibu taun lepas..so kiut!!anak yang xlupe mak bapak.bagoss!!since dari tu die da femes di kalangan awek2 yang suke lelaki mcm die.haha..kat bawah ni video die yang buat aku setat kenal siapa die.

video

video hari ibu yang die buat nih membuatkan die tros dikenali.
ho yeahh!


video

ni video die yang terbaru : serta paksa


pasal anwar hadi lak aku tak knal lagi die sape tapi time tu aku da knal mat luthfi.
lepas tu ak knal mamat nih bile ade video die dekat fesbuk mengenai bahasa 'EEEWWWW'...
since lepas tu aku rajin jugak tgok video die.oh!die sangat hebat speaking sbb die merupakan pelajar TESL..
huuyyyooohh!! untung la awek die...dahla ensem walaupon orang cakap lubang idong die besar..besar ke??
aku tengok biase jek!


video

video latest beliau : brown hexahedrons


video

yang ni plak video pemes die yang ade orang benci nyampah kt die.
betol ape si mamat nih ckp..tayah nak 'ewwww' sgt lah.

ape yang best nye dorang nih,sangat funny jugak dlm setiap video yang dorang buat especially si mat luthfi tuh.
tabley blah kekadang tengok video die..hahaha..aku teringin sangat la nak tengok kalo dorang ni bejumpa then buat video secara duet! kompem letup!! korang rase camne??

p/s : jom reramai buat video post kt utube atau bervlogging!

2 comments:

Jurr Lalola said...

i love this post!

wany said...

suka mat lutfi. lawak giler. !! haha
anwar hadi pun best jugak ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...