Monday, 7 March 2011

Cik Abg da berpunya belom?

hye ho u olls.

abg di atas,da berpunya ke belom?


selamat hari petang.
hari ini hujan.
terbantut nak pegi carik keje.
SPOIL BETOL.
bile la xnk pegang title menganggur nih.
haaiiissshhh!!

entry ni khas untuk jantina LELAKI/JANTAN/MEN/BOYS/GUYS/MASKULIN oke.
yang tidak tergolong dlm golongan tersebut sila tinggalkan komen anda.
hahaha..*asek2 mintak komen je*

oke,cik zue nk tanya golongan ni lah kan.
kenapa seseorang lelaki tu,die da ade awek,die da ade beriban melon-melon kawan pompan,
lepas tu die still nak add pompan kt fesbuk?
lebih lebih lagi kalo pompan tu cantek giler mcm maria ozawa, rozita che wan, heliza helmi..
xcukup ke abg da ade awek nak buat stok bini,da ade kawan pompan beriban,

KENAPA?KENAPA?KENAPA?


atau lelaki memang xpenah puas bekawan dgn pompan?
atau lelaki memang suke bekawan dgn pompan?
atau lelaki memang saje nak bekawan?
atau lelaki nak carik awek baru?
atau lelaki nak carik skandal?

ce cite...ce cite..ce cite..


memanglah,bak kate pepatah, berkawan biar seribu,berkasih biar satu..
tapi kalo da dlm fesbuk tuh frenlist sampai beribu,penuh dgn kwn pompan,
abg abg sekalian kenal ke ngn pompan pompan tersebut? (kecuali dgn pompan yg da kenal)
salu ke chat dgn dorang?
salu ke msg msg dgn dorang?
salu ke borak borak dgn dorang?
salu ke?salu ke?haaaa??


adakah lelaki memang xpenah puas berkawan da beribu,awek baru satu?
ape motif abg abg sekalian add ramai pompan?
kan da ade awek,jgnla gatal2 tgn nk tekan add as a friend tuh.
mule mule berkawan,lame lame kalo da jatoh hati,camne pulak?
nak tinggalkan awek?
dibuatnye kalo pompan tu mcm maria ozawa sesame menggatal jugak,
x ke abg abg kesian dekat awek awek abg skalian?
xkesian ke dgn hubungan yg da bertahun mungkin?
mungkin ade abg abg skalian pandai jaga batas2 hubungan dgn orang,
mungkin ramai tidak.
da ade awek xngaku da bekapel,
da ade bini xngaku da berkawen,
kenapa?

cik abg skalian,pompan ni,kalo da ditabur dgn ayt2 manis,
mustahil xcair..kompem cair mcm cokelat cadbury kalo terperap dlm beg tangan.
pompan ni,cepat leleh dgn laki..lemah dgn kata kata nista dan dusta kaum adam.
kesian taw..punyela percaya abg abg skalian xdek awek,xdek bini,
tup..tup..kantoi da bebini,da berawek,kan da due orang abg abg skalian sakiti..
jgnla ckp xdek perasaan langsung,hati kering kontang mcm padang pasir..

cik zue bkn ape,cik zue pompan.
pernah merasa dingorat,ditakel,diusik oleh kaum adam yang suda berawek (seyes xtipu.bukan perasan lah!)
malah ade jugak da berbini..ade ckp single mingle.kpala hotak! (oppss tekasar pulak!)
kalo org cmni kompem cik zue xkn layan..
sbb xnak tetibe jatuh hati..bahaya!bahaya!
kalo dorang tanya da ade bf? (soklan petama yg salu laki akn tnya kalo 1st time knal dgn pompan)
cik zue balas balik "pegi tengok kat r/ship tuh"..
knp mesti nak tanya da ade bf ke blom?
padahal da terang tang tang terpampang in relationship..
so maknanya abg abg skalian mmg nk curang eh?
hahhahah..

abg abg skalian..
sudah sudah la add pompan kt fesbuk.
kalo kenal xpe jgk,ni xknal pon nak add..
ish..ish..xdek pekdah pon..
HARGAILAH SELAGI AWEK/BINI KORANG MASEH ADA..
jgn CURANG CURANG TAW..
XBAEK UNTUK KESIHATAN..!

3 comments:

b a m b a m ' s said...

I LOIKE~! :p

ika zulaikha said...

betol x bambam?
bambam stuju tak ngn cik zue?

b a m b a m ' s said...

setuju sesangatttt~!!! :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...