Saturday, 19 February 2011

Kenapa GF inginkan perhatian dari BF??

KENAPA??KENAPA??KENAPA????

Mengikut pengalaman cik zue sendiri melalui teman2 dan org sekeliling dan juga diri cik zue sendiri, sememangnya sudah dilahirkan sebagai perempuan,mmg la awek itu mempunyai sifat ingin diberi perhatian dari boypren..da kate kapel kn,so boypren knela pandai jage awek..kang kalo xamek kesah sgttt,gefrend pon da bosan ngn boypren,silap2 gefrend lari carik org len...klo x pon,myb ade yg nk masuk line kt gefren korg,pas2 gefren korg pon da ter-cair kt org lain sbb org lain tu lagi caring dr korg wahai si boypren..haa...da korg xkesah sgt kt gefrend korg kn?Mungkin xsemua gefren kesah sgt sama ada boypren die caring or x,janji boypren die syg die sorg,nk wt bini in future...tetapi kebanyakan nye lah si gefren dlm dunia ni nk kn perhatian dr si boypren..so si boypren,korg patot ade rase keprihatinan korg kt gefren korg if korg sememangnya nk wat gefren korg jadi bini korg...Jgnla kerap sgt bg alasan itu ini sbb ape korg mcm 2 kt gefrend korg...mgkin ade mcm2 alsan knp si boypren x beri pehatian pd si gefrend...tp at least mke sure la korg si boypren ada rase caring sket kt gefrend korg..sesungguhnya si gefren akn rasa lebih disayangi dan dihargai...


korg kne tahu jgk wahai si boyprend,xsemua gefrend boleh terima ketidak-prihatinan korg kt dorg..mgkin korg akn rase asek korg je nk phm gefrend korg,asek nk kne bg perhatian je, tp gefren korg xphm korg kn???situasi cmni sbnyer korg dgn kapel korg kne la slowtalk elok2..need to have give and take..si boypren mungkin boleh gtaw gefrend korg knp korg si boyprend berkelakuan begitu kt gefrend..then si gefrend kena la dgr dlu penjelasan boyprend korg..if...alasan boyprend korg kukuh,korg terima la dgn aty tebukak...klo korg rase asek2 boyprend bg alsan yg sama,so,korg si gefrend better watchout...mungkin ade sesuatu berlaku yg korg xtahu...jeng..jeng..jeng...


wahai si boypren,kalo korg nk tahu...
perempuan ni mempunyai hati dan naluri untuk disayangi,
ada rasa untuk diberi perhatian,
ada rasa untuk mendengar keluh resah,
ada waktu-waktu diminta untuk ditemani..


wahai si boyprend,kalau korg nk tahu..
rajuk si perempuan ingin dipujuk,
marah seorang perempuan perlu didekati,
sedih seorang perempuan perlu didengari dari hati ke hati,
gembira seorang perempuan ingin dikongsi..


wahai si boyprend,kalau korg nk tahu..
perempuan ini perlukan sdikit perhatian,
agar cinta yg disemai,rindu dituai itu wujud walau di saat jauh..



Kerana andai lelaki tahu hati ini akan selalu bertanya,
Pada diri seorang perempuan,
Wujudkah cinta itu dihati lelaki,
Bila saat jauh tanpa perkhabaran..


sy taw myb entry ni akn rase xpuas hati di kalangan pihak si boyprend...ahahahah....tetapi,korg si boyprend sepatotnya tahu apa itu perempuan.....

4 comments:

a n a . i z z t y said...

hahahah...normal la kalo GF merajuk...tapi yang menjadi masalahnya BF la plak....nak kita je paham dorang...dorang plak kita jadi matang sikit, paham dorg..ada dorang paham kita??..(cakap berdasarkan pengalaman..heheeheh)

:P

ika zulaikha said...

yeahhh...tw xpe ana..
zue pon agree ngn ana..
sbb dh ade pngalamn tu yg luah mcm 2..
geram jgk kdg2...
huk3..

Farey Precio said...

nak share ! *act nak perli bf -.-

ps= sorry ter-stalk , berminat dgn entry nie (:

bella rusli said...

like!
n tak sangka plak cik farey precio kawan bella un sama-sama ter-stalk ur belog hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...