Tuesday, 24 May 2011

TIPS JAHAT : Macam Mane Nak Cover CURANG dari Kekasih korang!

Entry ni utk korang2 yg jahat,utk korang yg nak berlaku curang dgn kekasih korang,utk korang yg baru 1st time nk buat jahat dan nk curang.

SEBAB APA AKU BUAT TIPS JAHAT NI?
  • Sebab aku da penah kena dicurangkan
  • Sebab aku penah curang kt ex aku dulu kala
  • Sebab aku rase utk korang yg bangang & bodoh konon2 nk curang,nk jd playboy & playgirl konon2 tapi last2 terkantoi ngn bf/gf korang
so elok la amalkan tips2 aku bg nih supaya kegiatan korang x terkantoi walaupon sebenarnye korang xnk pon curang tp korang memain nk berpoya-poya..dlm ati korang still kekasih korang no 1,tp korang main blakang lyn betina/jantan lain...bg yg pakar mungkin byk tips lebih dasat dr ak bg nih..



TIPS UNTUK COVER CURANG :
  1. pakai dua nombor berlainan 
tips ni popular di kalangan kapel2.kompem setiap kapel mst ade simpan nombor baru yg pasangan die tak tau (kecuali aku)...zaman skang sume ade lebih dr sbijik henpon kan! korang kalo keluar dgn awek/pakwe bwk je satu hp,blakang awek/pakwe ade lg 1 henpon simpan kt rumah..memalam korang cakap dgn awek/pakwe korang nk tido ke,nk g keje ke tp korang dok la bergayot ngn betina/jantan lain,keluar ngn betina/jantan lain...ape susa...alasan korang leh reka..make sure logik!!!


    2.  bagi alasan selalu sibuk

alasan ni alasan yg selalu digunakan oleh si pencurang durjana terutamanya lelaki..hehe..perempuan pon mesti ade jugak lah..tapi alasan ni kerap digunakan oleh golongan pencurang lelaki.Korang kalau nak keluar ke nk date dgn skndal korang,guna je alasan ni..sibuk dgn assignment,sibuk dgn kerja yg melambak-lambak,sibuk dgn xtra class,sibuk dgn kenduri kahwin atok nenek pakcik makcik,sibuk dgn kerja overtime especially weekend korang ckpla korang buat ot kn...si pasangan korang pon xsyak pape sbb ingatkan korang memang btol2 bizi ya amat kalah PM...so korang pon bile dah dapat yakinkan pasangan korang,bahagia lah korang dgn si skandal..


    3.  kalau takde spare nombor lain,kontek skandal korang guna ym,facebook,tagged etc.

haa..ini untuk korang yg malas or xnak pakai lebih dari satu nombor..bak kate orang membazir jek topap sane sini..sekarang suma dihujung jari..ym ade,fesbuk ade,tagged ade (tempat paling senang nak carik skandal, sume org dlm tagged xbleh percaya punya!!). Kalau dlm fesbuk korang chat dgn pasangan korang, tapi dlm masa yg sama korang leh chat dgn skandal korang jugak..make sure nanti sume chat2 kecurangan korang tuh korang padamla..jgn jadik bodoh bebal xpadam..bile da kantoi nanti dgn pasangan korang mule lah bagi alasan xmasuk akal..mesti pasangan korang taw korang punye password kan..haaa..so nak curang tuh biar bijak cikit..make sure clean sume dari terkantoi..Kalau dalam ym pulak korang cover kantoi,buat lah ym baru khas utk korang punye skandal-skandal durjana tuh..Kalau korang xpuas nak menyandal, korang buat akaun tagged..menyandal lah puas2 dekat tagged..sume xleh percaye punya orang2 dlm tagged..hahahah

oke dah..cukup lah tiga tips nih jek aku bagi..tak nak bagi bebanyak nanti banyak pulak kes curang berlaku..korang pandai buat,pandai lah tanggung...tapi,seharusnya kes curang ni jangan la berlaku..kalau korang rasa pasangan korang tu terbaik untuk korang,jangan lah korang sia-sia kan dia..bersyukur apa yang ada..jangan ikot nafsu semata-mata or terikot-ikot dgn orang lain..orang ada skandal,korang pon nak pasang skandal..macam omputeh cakap "what goes around comes around, and when it comes around its gonna hit u fucking hard, so don't do the ones u love wrong because KARMA will do ur ass twice as WRONG!! "

6 comments:

Liyana Zahim said...

Peh.. Marah beno ye.. Ahahaha..

ika zulaikha said...

hahahaha...xmrh..geram la jgk.haha

mizzbutterfly said...

pesanan yg terkahir tuh..ditujukan untuk diri kau jugak kan...hehehehe

ika zulaikha said...

wani: tw xpe!!tp tu dlu...skg ni ak cm2 da...umo da upgrade so kne serius la..huhuh

Cik Nathrah said...

hahahaha! sh3..tak boleh ikot nie. kang ngamuk laa pakwe i. hehe

アヌム ちゃん said...

Salam. moshi2..singgah jalan2 bw sini~
Dah lama tak bw ni rindu pulak :)
Visit dari frommetoyou
Arigatou (^____^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...